Защо да подарите арт букет?

Защо да подарите арт букет?

Ябълки, банини, портокали, грейфути, пиперки, карфиол, броколи, бонбони, вино, месо… Това може да Ви звучи като списък за пазаруване, но всъщност това са малка част от съставките на нашите арт букети.

Ние не само Ви предлагаме да замените стандартните букети от цветя с нашите арт букети, но и сме готови да направим всеки Ваш празник неповторим. Предлагаме Ви голямо разнообразие от месни букети с алкохол, букети от плодове, букети от зеленчуци и букети от бонбони.

Аранжирани с много внимание и усет към малките детайли. Трудно ще намерите някой, който ще остане безразличен към такава изненада.

За разлика от цветята, нашите арт букети са напълно ядливи. Те са не просто естетически красиви, но и много практичен подарък. Безместните букети са идеални за хората, които залагат на здравословния начин на живот и досега с природата. Докато букетите с бонбони биха се усладили на любителите на сладките изкушения. А местните букети с алкохол са префектна изненада за всеки мъж.

Свежи и пресни. Ние не просто изработваме арт букети за ВАС, но поддържаме високо качество. Всичките плодове и зеленчуци са винаги старателно подбрани и избрани от нашия екип. Така можем да Ви гарантираме, че избирайки нашите арт букети, Вие правите най-добрия избор.

Свържете се с  G art boquets by Gerry на телефон: 087 8178 801.