Гергана Манова

Казвам се Гергана Манова. Живея във гр. Варна, но родом съм от столицата на хумора и сатирата – гр. Габрово. Като всеки млад, изпълнен с енергия и мечти човек, грабя с пълни шепи от живота.

Обичам кулинарията, да експериментирам с нови и непознати рецепти и да предлагам разнообразие и вкус както на семейството, така и гостите си. Обичам планинските преходи,  да бъда сред природата, да пътувам. Обичам морето. И планината. И палатките, въпреки че открих това ново за мен изживяване едва преди две лета. Обичам да спортувам и грижа за здравето си.  Та за мен- толкова!

Идеята  да сътворявам нестандартни букети се роди  наистина на шега, колкото и банално да звучи. Понеже нищо случайно не е случайно, преди половин година подкрепата на скъп за мен човек ме накара да започна своето начинание.

Идеята да изненадам за специални поводи семейството си, приятелите, близките хора до мен, винаги ме е амбицирала и завладявала. Подаръкът е наистина нещо специално, израз на това, че си помислил за другия човек, че си отделил от собственото си време, за да го зарадваш и да му доставиш щастие. Това е моят начин да изразя загрижеността и любовта си към тях. Всеки път умувам какъв оригинален и нестандартен подарък да бъде. Наредих пъзела парче по парче в мислите си и с радост започнах да създавам ядливи, месни, сладки, плодови букети. Екстравагантни, практични, индивидуални!

  Най-безценното е да видиш усмивката  на хората, когато получат подаръка си. За мен е важно да се доближа максимално до нрава на бъдещия притежател на букета.

Това е моето ново хоби- шарено, интересно, вкусно! Дано Ви допадне! J

 

За нас
за нас букети варна
гергана манова автобиография арт букети
за нас арт букети варна