Шоколадова сладост за малки и големи, bouquetsbygerry

Тайната на вечното щастие е да запазите детското в себе си! Ако и Вие като нас сте вдъхновени от детско безгрижие и незабравими емоции, Ви предизвикваме да похапнете нещо сладичко.

Направете го още сега! Заредете се с любимия десерт и много добро настроение! А през това време, ние от GArt, ще Ви отведем на едно пътешествие в детския свят. Ще Ви представим нашия нестандартен букет „Детство мое” и ще Ви споделим малко повече за Киндер яйцата.

Кinder Surprise предлагат нестандартна комбинация от шоколадово яйце, в сърцевината на което се крие играчка изненада.

А знаете ли, че…

Шоколадовите яйца Кinder за първи път се появяват в Италия през 1974 година под името Kinder Sorpresa. Те се произвеждат от италианската компания Ferrero. Те са съвместно създадени от Микеле Фереро и Уилям Салис. Първоначалната им идея е да възпроизведат най-популярната италианска традиция за Великден. Според нея, възрастните подаряват за празника на децата си шоколадови яйца с играчка в тях.

С пускане на Киндер яйцата на пазара децата толкова ги харесали, че много бързо станали едни от най-купуваните сладки изкушения. Те бързо станали любими и на възрастните, които почнали да колекционират играчките от тях.

Само за няколко години шоколадовите яйца завладели международните пазари и достигнали до малките си почитатели по целия свят.

Друг интересен факт е, че от 1974 до днес над 30 милиарда Кinder Surprise са продадени из целия свят.

А Вие помните ли, любимите Киндер яйца от детството си? Споделете ни в коментарите любимите си играчки Киндер от детството.

Не забравяйте, че вече можете да зарадвате своите малки и големи пакостници с нестандартен букет „Детство мое”. Свържетесе с наснателефон: 087 8178 801 и ние ще го изработим специално за Вас!

2 thoughts on “Шоколадова сладост за малки и големи

    Страхотна статия, определено ме върна във времето, когато правихме колекции от играчките от Киндер. Дори пазя някои, които би трябвало да се считат за колекционерски артефакти.

    Много ми хареса тази статия! Върнахте ме в детството много обичах шоколадовите яйца и все още ги обичам и си купувам. Имам голяма колекция играчки от шоколадовите яйца на Kinder. А букета от шоколадови яйца е страхотен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *