букет за мъже

Нестандартни букети за мъже

Чудите се дали букетите от цветя са подходящи за мъже? Повечето хора ще Ви отговорят, че цветята са универсалният език на щастието. Но не и ние! Ние вярваме, че мъжете заслужават специално отношение. Затова и подаръците, които избираме за тях, трябва да са съобразени с техните интереси и предпочитания.

И нека да бъдем честни – много малко мъже биха се зарадвали на букет от цветя. Разбира се, всички ще оценят жеста Ви, но много малко от тях биха останали доволни.

Какво е решението?

Вдъхновете се с GArt Boutique b yGerry, защото в нашия сайт можете да откриете не само безброй креативни идеи, но и много нестандартни букети за мъже.

Какво Ви предлагаме?

Месни букети с алкохол.

Сигурно сте чували, че пътят към сърцето на всеки мъж е през стомаха му. Защото няма по-силна любов от тази към комбинациято от месо с алкохол. И нашите нестандартни букети могат да Ви предложат безброй креативни комбинации. Можете да изберете както вида на алкохола, така и броя и вида на продуктите, които са включени в тях.

Безмесни букети от плодове и зеленчуци.

Свежи, красиви и изключително вкусни. За мъжете, които не са фенове на алкохола, но обичат да похапват здравослвоно. Тези нестандартни мъжки букети са идеалният избор, който ще превърне всеки празник в незабравимо изживяване.

Букети от бонбони.

Сладост, обвита с малко шоколад за феновете на сладките изкушения. Тези нестандартни букети за мъже са добър избор за любителите на шоколада. Те не само ще донесат много радост, но и ще подсладят всеки повод.

Това са само малка част от нестандартните букети за мъже, които можем да изработим за Вас.
Свържете се с нас на телефон: 087 8178 801.

1 thought on “Нестандартни букети за мъже

    Наистина е трудно да избереш подходящия подарък за половинката, особено за мъж! 😀 Идеята за букет с биричка и мезе е идеална, според мен. Поздравления за идеята за този тип нестандартни букети – поръчвам сега вкусния и красив букет “Запалянко”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *