Подаръчни кошници с вино

Открийте своето ново вдъхновение с GArt Boutique by Gerry и нашите подаръчни кошници с вино.  Ние Ви предлагаме авторски аранжировки, които ще подарят хиляди усмивки и незабравими емоции на любимите Ви хора.

Защо да изберете подаръчните кошници с вино?

Виното е една от най-старите напитки в света и има богата история. Смята се, че то произхожда от древна Грузия, където са намерени доказателства за производството му отпреди повече от 6000 години пр.н.е.

Интересен факт е, че много от древните народи са свързвали виното с любовта. Например, древните гърци са вярвали, че ако споделят чаша вино с любимата жена, ще пленят сърцето й завинаги.  Виното е било важна част и от римската култура. Хората са вярвали, че то помага за укрепване на семейните връзки и винаги са го включвали в сватбените празненства и ритуалите си. 

Днес подаръчните кошници с вино са идеален подарък, подходящ за всеки човек. Виното е класика, с която може да изпрати послание за любов, приятелство или благодарност. Затова в нашите кошници сме съчетали любимото вино с подходящи допълващи продукти – мезета, кашкавали, сладки изкушения и много други.

Как можете да поръчате? 

Разгледайте нашите подаръчни кошници в категорията и изберете любимата си. Свържете се с нас на телефон: 0878 17 88 01 и ни споделете каква е Вашата идея. 

Можем да изработим както специална аранжировка с вино по Ваша идея, така и да заменим продуктите, които не Ви допадат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *