подаръчни кошници с уиски

Красиви, цветни и вкусни. Плодовете са не просто основен елемент от нашите безмесни букети от плодове, но и могат да се превърнат в зашеметяващ подарък. Толкова е лесно. Само трябва да изберете любимата си комбинация и да я подарите на любимите си хора.

Но преди да го направите, в тази статия можете да разберете как подбираме плодовете за нашите нестандартни букети и още нещо интересно.
Не веднъж сме Ви споделяли, че за нас качеството, което Ви предлагаме е много важно. Целта ни е не просто да Ви продадем красив арт букет от плодове, но и с наша помощ да създадете незабравим спомен.

Затова никога НЕ правим компромис с плодовете, които намират място в нашите букети. Всеки един от тях е внимателно подбран лично от нас.

Търсим не просто добър външен вид и форма, но и невероятен вкус. Интересуваме се от производството и се стремим да подбираме най-добрите български и световни производители.

Залагаме на много от сезонните плодове и зеленчуци, които са типични за сезона. Например за зимата това са ябълки, круши, портокали, мандарини, киви и още много други. Така можем да Ви гарантираме не само добрия им вкус, но и качество.

След като сме избрали плодовете за нашите безмесни букети от плодове, започва подготвителния процес. След като си сложим необходимите лични предпазни средства, в работната зона старателно подготвяме плодовете.

И така преминаваме към творческия процес. В него влагаме цялото си въображение и желание да Ви подарим много щастие и усмивки.

Не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 087 8178 801, ако имате идея за арт букет и искате да я осъществим специално за ВАС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *