Общи въпроси

Ние от работилничка GArt Boutique by Gerry работим неуморно за Вас. Можете да поръчате:

  • през нашия онлайн магазин като добавите избраните продукти в количката и завършите своята поръчка.
  • като ни пишете чрез бутона за нашия Messenger чат в десния ъгъл на сайта ни.
  • като се свържете с нас на телефон: 087 8178 801 или имейл:orders@bouquetsbygerry.com

Ние винаги сме готови да Ви помогнем и да персонализираме всеки нестандартен букет или подаръчна кошница, според Вашите желания. Не забравяйте да ни предоставите коректно Вашите данни и точната дата за доставка, за да можем да Ви бъдем максимално полезни.

Работим по индивидуални поръчки и започваме изработката на букетите СЛЕД като ги заплатите. Можете да направите плащането чрез:

  • Paypal.
  • Банков превод.

При завършване на поръчката, ние ще се свържем с Вас, за да уточним детайлите и начина на плащане.

Извън град Варна доставката се заплаща от клиента. При направа на плащане, трябва да заплатите цената на поръчания продукт и доставката.

Нестандартни букети и подаръчни кошници с хранителни продукти и бързо развалящи се плодове и зеленчуци НЕ се изпращат в събота, защото в неделя офисите на куриерските фирми не работят. Ако искате да ги получите в понеделник, моля свържете се с нашия екип предварително, за да Ви предложим вариант за доставка.

Нашата работилничка е позиционирана в град Варна и предлагаме БЕЗПЛАТНА доставка в рамките на града. Тя се извършва ЛИЧНО със собствен транспорт от нашия екип.

Доставката за Златни пясъци се заплаща 10 лева.

Ние доставяме нашите нестандартни букети и подаръчни кошници и в цялата страна. Работим с фирма „Еконт“ и имаме възможност за доставка до офис на куриерскатафирма или на адрес.

Цената на доставката зависи от големината на букета и къде искате да го получите. Тя се изчислява според тарифата на Еконт и варира между 15 и 20 лева.

В зависимост от нашата натовареност и график, можем да изпълним поръчките за град Варна в рамките между 1 и 3 работни дни, а за страната между 3 и 5 работни дни.

Препоръчваме Ви да направите своята поръчка предварително, за да сте сигурни, че ще можем да я изпълним в желания от Вас срок.

Какво трябва да знаете, когато искате да поръчате букет или кошница

Да! Всички букети и кошници в нашия сайт са примерни. Това Ви дава възможност да изберете продукта, който най-много Ви допада и да ни споделите как искате да го променим. Може да запазите единствено дизайна на букета, но да промените някои или всички продукти.

Даваме Ви възможността да изберете всички продукти, така че да създадете специален подарък за близките и приятелите си. Обърнете внимание, че крайната цена се определя от количеството и качеството на избраните от Вас продукти.

Да, когато искате да зарадвате приятели или роднина за специален повод, можете да направите поръчката предварително и да уточните кога да я доставим.

Да! Свържете се с нас чрез Messenger чата или на телефон: 087 8178 801  и споделете Вашия бюджет и идея. Ние ще Ви предложим варианти, които да отговарят на Вашите желания.