букети с алкохол

Щастието е по-сладко, когато е споделено. А какво по-хубаво от това да направиш на любимите си хора специален подарък? Забрави за баналните подаръци като букети от цветя, бижута и дрехи. Пренеси вкуса и аромата на есента в дома им.

Вдъхновени от красивите есенни нотки, в тази статия ние от G art bouquets by Gerry ще Ви представим крушите. Плодова наслада, която може да се превърне в звездата на всеки букет от плодове или подаръчна кошница.

Интересен факт за крушите – те са един от най-старите култивирани плодове в света. Смята се, че за първи път са се появили в Китай през 1134 година пр.н.е. Те са толкова обвързани с бита на местните жители, че за тях се носят множество легенди и поверия.

Според някои споделянето на круша между двама съпрузи или приятели може да доведе до разрушаване на техните отношения. А друго твърди, че крушите са символ на безсмъртието. Затова и китайският дипломат Фън Ли се отказва от задълженията си и се отдава на отглеждане на круши.

Крушите са били възхвалени и от гръцкия поет Омир. Той ги определя като „подарък от боговете” и ги увековечава в творбите си.

Римляните, от друга страна, вярвали, че крушите са били сътворени от Помона – богинята на плодородието. Това е било причината младите мъже да подаряват круши на избраницата си. Те лично приготвяли кошница с круши и я подарявали на девойката, признавайки чувствата си към нея.

Звучи романтично, нали?

В наши дни не е нужно да ходите на полето, за да откриете най-вкусните круши и да ги аранжирате сами! Ние от G art boquets by Gerry сме готови да Ви предложим разнообразни нестандартни букети и подаръчни кошници.

Свържете се с нас на телефон: +359 878 178 801, споделете своята идея и вдъхновение, с които да зарадвате любим човек. Ние ще ги изпълним с удоволствие.

2 thoughts on “Есенна магия

    Букет от плодове? Това е ново и ми харесва! Не бих си представила, че ще подаря на леля ми, например, букет с круши и нарове. Определено ще разгледам Вашите предложения. Сега за Коледа ще я зарадвам с нестандартен букет.

    Страхотна статия беше ми много интересно и научих нови неща за крушите! Те са много полезни и идята за букет от плодове много ми допада! Вашите букети са прекрасни много креативни и полезни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *